25 15 13 78 info@emographics.dk

EP Coaching

Individuel Coaching for erhvervslivet

EP Coaching 

Emotionelt engagement i ledelse

Har du brug for at booste din personlige performance? Brug for nye værktøjer til at styrke det følelsesmæssige engagement hos medarbejderne? 

Arbejdsglæde, faglig udfordring, gode sociale relationer, påskønnelse og ros står alle højt på ønskelisten fra medarbejderne. I dag er der større krav til ledelse end nogensinde før. Ledelse er med til at vise vejen, derfor er det lederens vigtigste formål at have en klar vej og strategi for hvordan alle medarbejdere kommer med over målstregen. Autensitet og følelsesmæssig engagement i ledelsens stil er med til at skabe tryghed, loyalitet og tilfredshed blandt medarbejderne.

Savner du som leder et helt specifikt system at kunne navigere efter i din ledelsesstil?

Vidste du at motiveret ledelse kun har en effekt i 12,5 % af tilfældene? Faktisk er det sådan at den følelsesmæssige tilstand af at være motiveret, dybdepsykologisk modvirker tilstanden Obligation, som er den følelsesmæssige tilstand af at være nødt til, burde og skal. Leg med tanken om at du som leder bruger meget energi på at udøve en motiverende ledelsesstil, men udfordringen hos dine medarbejdere består mere i at de er opgivende på et projekt og derfor føler sig håbeløse, frustrerede og har lyst til at slippe det. I dette tilfælde bliver en motiverende ledelsesstil faktisk allergisk på medarbejderne og det kan forværre situationen. Hvilken ledelsesstil der modvirker lige netop denne tilstand hos medarbejderne, Coacher vi ledere i, således at de lærer at aflæse hvilke følelsesmæssige tilstande det er aktive i en afdeling og hvilke kontra tilstande, der kan modvirker disse tilstande, hurtigt og effektivt. 

Vi kortlægger sammen med lederen udfordringerne han/hun oplever, fortæller om de dybdepsykologiske mekanismer der er på spil og sammen med lederen klædes han/hun på til at kunne udøve den ledelsesstil der skaber emotionelle om-programmeringer hos medarbejderne, således at afdelingen kan komme tilbage i balance, performance optimeret og produktiviteten øges. Dog må det vigtigste være at lederen forstår psykologisk hvad der sker og kan navigere intelligent og med bevidsthed, så medarbejderne føler sig mødt, hørt og forstået. 

Psykologi er spændende også i ledelse og lad dig ikke forføre af kvickfixes som motiveret ledelse – du har kun succes i 12,5% af tilfældene. 

Få hele paletten og bliv gjort følelsesmæssig intelligent i din ledelsestil og få glade og tilfredse medarbejdere med et følelsesmæssigt engagement der er i top! Du lærer hele hemmeligheden bag følelser og deres psykologiske algoritmer og hvordan du laver effektive om-programmeringer.

Emotionelle Algoritmer

Adfærd er styret af vores emotionelle tilstande, og disse tilstande fungerer som algoritmer i et softwareprogram – i et fast system!

Derfor arbejder vi med en unik model, der har kortlagt de følelsesmæssige tilstande, og algoritmerne der styrer dem. Gennem denne viden kan vi præcis arbejde med, at om-programmere disse tilstande således, at der opbygges et emotionelt tilhørsforhold til virksomheden, som skaber et følelsesmæssigt engagement hos medarbejderne.

Emotional State Model – hemmeligheden bag vores følelsesmæssige algoritmer

Emotionel State Model

Ovenfor ses Emotional State Model, som er kortlægningen af de emotionelle tilstande, vi kan befinde os i. Disse er fastsat netop sådan, da de dybepsykologiske algortimer arbejder i et fast system.

Vi i teamet aflæser disse tilstande ved at læse mennesker; ord, tale, kropssprog, microexpressions og psykologiske spørgsmål – Det kræver træning og øvelse! Men vi er også eksperter og har arbejdet psykologisk og følelsesmæssigt med mennesker i mange år. Derfor har vi selvfølgelig udviklet en test som alle kan tage, der fortæller hvor man selv befinder sig og i hvilken grad de forskellige tilstande er aktive. Ud fra denne test laver vi analyser og udarbejder strategier for virksomheder.

Dog behøves der ikke ‘Den Store Pakke’ for at forstå denne model og hvordan den virker – Vi er her for at støtte, guide og hjælpe med at implementere strategierne således at du som leder bliver får de mest dynamiske og innovative ledelsesstrategier.

Executive Coaching

Nichlas Farup

Nichlas Farup

EP Terapeut / Coach

Malene Lind

Malene Lind

EP Terapeut / Coach

Skriv til os hvis du er interesset i et forløb 

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler på hvad vi specifikt kan gøre for dig, så tøv ikke med at skrive til os. Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Adresse

Linde Allé 48A, Kld
2720 Vanløse

Ring på

(+45) 25 15 13 78
(+45) 28 92 78 85

Email

info@emographics.dk