25 15 13 78 info@emographics.dk

EP Psykologi i organisationer

Følelsesmæssigt Engagement, Leder- og medarbejderudvikling i verdensklasse 

Book et inspirerende foredrag

Vi tilbyder forskellige inspirerende foredrag til virksomheder og organisationer der ønsker at bringe deres følelsesmæssige engagement i top. At have engagerede medarbejdere har stor betydning for organisationens performance.  

Tag en EP Lederuddannelse!

Vil du være klædt på til fremtidens ledelse og opnå en dyb indsigt i dig selv som leder og hvordan du kan få dit team til at performe på højeste niveau? Så er Emotionel programmering i ledelse måske noget for dig?

%

Aktiv uengagerede medarbejdere

%

Passiv uengagerede medarbejdere

%

Engagerede medarbejdere

Er dine medarbejdere UENGAGERET?

 

JA!

Desværre er det sådan, i følge Gallups Globale undersøgelse på området, at 4 ud af 5 medarbejdere er uengagerede på deres arbejdsplads. Faktisk er det sådan at 10 % er decideret aktiv uengagerede, hvilket betyder at de aktivt modarbejder virksomhedens mål og drift!

Puha… På større arbejdspladser løber det jo op i antal medarbejdere og de kan virke som virus på en computer – det smitter nemlig og breder sig i organisationen hvis der ikke sættes en stopper for det.

Disse medarbejdere er dem der har flest sygemeldinger, brokker sig mest, skaber splid, intrigere og drama. Der er flere konflikter omkring dem og typisk vil de sprede deres syn og dårlige humør ud i afdelingen. Dette går ud over kunder, produktiviteten, sammenholdet og det er dem der bruger mest af ledernes tid.

De kommer hverken med nye ideer eller løsningsforslag og støtter ikke op omkring fælles beslutninger eller tager initiativ til at løse problemer. I stedet for skaber de dem – og det tager tid og energi!

De uengagerede

Den største gruppe af dine medarbejdere er ikke-engageret – 69%. Denne gruppe møder på arbejde og udfører deres pligter, men de er ikke bekymrede omkring kunderne, produktivitet, kollegaer og har ikke noget formål med at udføre arbejdet – kun at tjene en løn. Det betyder at det er denne gruppe der arbejder for at holde fri.

De giver ikke nogen ekstraindsats og har det med at retfærdiggøre alting. Afspadsering, overtidsbetaling, afkrævning af lønstigninger osv.

Frokostpausen får mere opmærksomhed i tankerne end det egentlige arbejde. Disse medarbejdere er størstedelen af din medarbejderstab! Spørg dig selv om du har store ambitioner for din afdeling eller virksomhed og om du mener at du kan komme i mål med disse kendetegn hos størstedelen af din medarbejderstab.

 

FRA JA til NEJ!

Så hvad er det der skaber engagement og hvad betyder det for virksomheden?

Engagerede medarbejdere performer væsentligt bedre på samtlige parametre end uengagerede og aktiv uengagerede kollegaer.

De engagerede medarbejdere har lysten til at arbejde ekstra hårdt og har et stort fokus på virksomhedens mål og vision. De føler sig emotionelt forbundet med virksomheden og relatere sig til virksomhedens formål og visioner. 

Disse medarbejdere er innovative og nytænkende. De er i kontakt med deres kreativitet, da de er gode til at se menig og muligheder. De er gode problemløsere og bringer nye kunder til. De er aktive medspillere i virksomheden og er med til at opbygge organisationen, kulturen og miljøet. det er disse medarbejdere der står for fremdriften. 21% af dine medarbejdere står inden for ledelsen og virksomheden. 

Du skal dog ikke tage til takke med de 21% af dine medarbejdere, der er nemlig råd for hvordan du opbygger et stærkt følelsesmæssigt engagement hos de resterende medarbejdere!

Gennem EP Psykologi arbejdes der med med de styrende føelelsesmæssige tilstande vi som mennesker kan befinde os i og ud fra den model, har vi lavet opskriften på at opbygge et følelsesmæssigt engagement både for ledelsen og på medarbejder-niveau.

Man får ikke en engageret medarbejderstab med en uengageret ledelse! Derfor arbejder vi med engagerende ledelsesstile. De er designet således, at ledelsen bliver klædt på med den ledelsesstil der afhjælper det aktuelle problem i medarbejderstaben. Vi arbejder som de eneste i verden med Emotional State Model og de dybdepsykologiske mekanismer der befinder sig i vores følelsesmæssige strukturer. 

Start med et inspirerende foredrag

Og få viden om hvad et følelsesmæssigt engagement er og hvordan det skabes. Foredraget tager afsæt i EP Psykologi og forskning på området. Sjove statistikker og cases formidles med humor og psykologisk manipulation, så publikum efterlades med nye indsigter omkring deres eget følelsesliv og emotionelle om-programmeringer og deres direkte effekt. Hvis du troede at følelser i privaten og på arbejdet kan holdes adskilt – så tager du fejl!  

Om foredraget

{

Foredraget inspirerede mig til at dykke ned i min virksomheds svagheder og udviklingsområder med fornyet energi og nye øjne! Jeg fik virkelig noget ud af modellen der bliver brugt!

- Hanne Vildemose

Leder , Coloplast

Tag det følelsesmæssige engagement til nye højder!

Book en workshop i følelsesmæssigt engagement og kickstart jeres rejse mod et sundere arbjedsmiljø, større tilsfredshed og øget loyalitet blandt medarbejderne. 

Der er to workshops – en for lederne og en for medarbejderne.

Ledelse giver retning og viser vej. Hvis ikke lederne er klædt på og kender parametrene for engagement, hvordan skal de så kunne arbejde med det? Der er forskellige ledelsesstile alt afhængig af hvor i udfordingen er i afdelingen. Alt dette kortlægger vi, underviser i de dybdepsykologiske mekanismer og anbefaler en emotionelledelsestil der arbejder og rammer netop denne udfording. 

For medarbjederne handler det om at de selv får en forståelse for hvor de er engagerede og hvor de oplever at der er mangler for at de kan være engagerede og så arbejde på netop dette område. 

Om workshoppen

{

Workshoppen var meget givende i forhold til at forstå mig selv følelsesmæssigt i mit arbjede og hvordan jeg kan arbejde sammen med min virksomhed henimod at fornene mine egne ambitioner og virksomhedens.

- Lotte Henriksen

Karriererådgiver, CA

EP Coaching for ledere

Er der brug for en målrettet indsats for lederteamet eller medarbejderstaben? Vi tilbyder individuelle coaching-sessions med udgangspunkt i, at udvikle lederen og klæde lederen bedre på til fremtidens ledelsestil med fokus på Emotionel Programmering i ledelsesstilen.

Hvordan skaber lederen et følelsesmæssigt engagement hos medarbejderne? Og virker motiveret ledelse altid? og er det overhovedet en god ide at praktisere hele tiden?

Skriv til os 

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler på hvad vi specifikt kan gøre for din virksomhed, så tøv ikke med at skrive til os. Vi sender gerne uddybende materiale eller tager en snak om hvad vi kan skræddersy til jeres behov. Vi vender tilbage indenfor 24 timer. 

Nichlas Farup

{

“Alle følelser kræver en handling”.

Dine følelser reagerer ud fra bestemte love. Kender du disse love, opnår du en dyb forståelse af dine emotioner og følelsers liv indeni dig, og med indsigt opnås frihed og muligheden for at være en aktiv medskaber i dit liv.

- Nichlas Farup

CEO Emographics

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler på hvad vi specifikt kan gøre for dig, så tøv ikke med at skrive til os. Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Undervisere

Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra. Quisque a vehicula magna. Mauris semper odio sit amet est blandit.
Nichlas Farup

Nichlas Farup

Foredragsholder, underviser, kursusleder, konsulent, executive coach

Malene Lind

Malene Lind

Underviser, kursusleder, konsulent, executive coach

Philip Poulsen

Philip Poulsen

Rådgivende konsulent

Adresse

Linde Allé 48A, Kld
2720 Vanløse

Ring på

(+45) 25 15 13 78
(+45) 28 92 78 85

Email

info@emographics.dk