25 15 13 78 info@emographics.dk

Engagement by Design

Foredrag & Workshops for erhvervslivet

Foredrag og workshops

Emotionelt engagement

Arbejdsglæde, faglig udfordring, gode sociale relationer, påskønnelse og ros står alle højt på ønskelisten fra medarbejderne. I dag er der større krav til virksomheder, deres strategi, vision og ledelsesstil end nogensinde før. Virksomheder må gøre sig attraktive for deres medarbejdere og forsøge at skabe de bedste rammer for at øge loyaliteten og tilfredsheden. Det kan være dyrt at skifte medarbejdere ud, både på bundlinjen, men også i forhold til kompetencer, ekspertise og viden.

Det er skræmmende at læse tallene fra de største undersøgelser lavet på engagement hos medarbejderne i de danske virksomheder, men virkeligheden er den, at blot 21% af dine medarbejdere er engageret, og dermed er det kun hver 5. medarbejder, der driver virksomheden frem. De resterende er nemlig uengageret i deres arbejde, og har intet forhold til selve virksomheden.

De er solister, der drives af indre behov de søger opfulgt, gennem virksomhedens tilbud. Er behovene ikke opfyldt, søger de straks nye udfordringer hos andre virksomheder. Faktisk er det sådan, at 10% af medarbejderne i din virksomhed, decideret modarbejder virksomhedens drift og mål! Det vil sige, at 1 ud af 10 medarbejdere er med til at skabe konflikter, spreder rygter, modarbejder ledelsen, og skader med vilje kunderelationer,  virksomhedens omdømme og laver ikke deres arbejde tilfredsstillende! Tør du tænke på hvad det betyder på bundlinjen? For ledelsens tid? For samarbejdet i virksomheden og kundeoplevelsen?

Emotionelle Algoritmer

Adfærd er styret af vores emotionelle tilstande, og disse tilstande fungerer som algoritmer i et softwareprogram – i et fast system!

Derfor arbejder vi med en unik model, der har kortlagt de følelsesmæssige tilstande, og algoritmerne der styrer dem. Gennem denne viden kan vi præcis arbejde med, at om-programmere disse tilstande således, at der opbygges et emotionelt tilhørsforhold til virksomheden, som skaber et følelsesmæssigt engagement hos medarbejderne.

Emotional State Model

Emotionel State Model

Ovenfor ses Emotional State Model, som er kortlægningen af de emotionelle tilstande, vi kan befinde os i. Disse er fastsat netop sådan, da de dybepsykologiske algortimer arbejder i et fast system.

Vi i teamet aflæser disse tilstande ved at læse mennesker; ord, tale, kropssprog, microexpressions og psykologiske spørgsmål – Det kræver træning og øvelse! Men vi er også eksperter og har arbejdet psykologisk og følelsesmæssigt med mennesker i mange år. Derfor har vi selvfølgelig udviklet en test som alle kan tage, der fortæller hvor man selv befinder sig og i hvilken grad de forskellige tilstande er aktive. Ud fra denne test laver vi analyser og udarbejder strategier for virksomheder.

Dog behøves der ikke ‘Den Store Pakke’ for at forstå denne model og hvordan den virker – det har vi kortfattet i et inspirerende foredrag således at virksomheder kan få en unik og brugbar viden, de kan implementere fra dag 1.

Foredrag – Engagement by design

Foredraget afholdes af Keynote speaker Nichlas Farup, der med hans mangeårige erfaring som Gestaltterapeut, hypnoterapeut, NLP Master Trainer, EFT, serieiværksætter og udvikler af Emotional State Model, på humoristisk og underholdende vis, drager sjove hverdagseksempler ind, der gør at den empiriske del får liv og genkendes af publikum, der går derfra med nye indsigter og personlige udviklingsområder.

Foredraget er underholdende, lærerigt, fuld af værktøjer til personligudvikling og indsigt. Vigtigt af alt bliver de ‘bløde følelser’, struktureret i en model der er til at tage og føle på, for alle – selv de rigtig hårde drenge. Når du først opdager hvordan emotioner og følelser reagerer i system, får du friheden tilbage til, at kunne navigere i dem og lave om-programmeringer, både i privat- og arbejdslivet. På arbejdspladsen kan det være udfordrende, nu hvor vi jo ikke selv bestemmer vores kollegaer, ledere, miljø, traditioner, arbejdsopgaver osv. – Derfor bliver det en gamechanger, at kunne være emotionel programmør og designer af ens eget, og kollegaers engagement. Ved du hvad du/I i virkeligheden skaber med de ord, tanker og følelser du/I har?

Workshop – E.Y.E.S

Hvis et foredrag ikke er nok og i som virksomhed ønsker at prioritere at skabe følelsesmæssigt engagement hos medarbejderne, så tilbyder vi en workshop hvor vi går i dybden med de udviklingsområder der er og udarbejder ledelsesstrategier til at opbygge følelsesmæssigt engagement hos medarbejderne. Vi kalder konceptet for E.Y.E.S – Empower your emotional strategies.

Foredragsholder / undervisere

Nichlas Farup

Nichlas Farup

Foredragsholder / underviser

Malene Lind

Malene Lind

Underviser

Skriv til os og book et foredrag eller workshop

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler på hvad vi specifikt kan gøre for dig, så tøv ikke med at skrive til os. Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Adresse

Linde Allé 48A, Kld
2720 Vanløse

Ring på

(+45) 25 15 13 78
(+45) 28 92 78 85

Email

info@emographics.dk